13391639364 
全国免费咨询电话 
中国在职研究生招生信息网 > 历年真题 >  2020年同等学力申硕考试英语语法练习指导
2020年同等学力申硕考试英语语法练习指导
来源: 时间:2020-08-14 14:45:28  

同等学力申硕考试中,英语考试部分很重要,考生要多加强此方面的练习。以下是为大家整理的2020年英语语法练习题,大家可作为参考练习,考生也不能在复习上掉以轻心哦。

1、It was not until the accident happened ______.

A.when I became aware of my foolishness

B.when my foolishness became obvious

C.that did I realize my own folly

D.that I became aware of my own foolishness

2、It was not she ______ was appointed.

A.of whom   B.whom   C.for that   D.that

3、It is because she is too inexperienced ______ she does not know how to deal with the embarrassing situation.

A.so   B.so that   C.that   D.that is why

4、It was the training that he had as a young man ______ made him such a good engineer.

A.that   B.so that   C.so   D.which

5、It is during his spare time ______ John has been studying French.

A.when   B.that   C.which   D.what

6、I have ______ at all to write to you.

A.not time   B.any time   C.only time   D.no time

7、I'd like a cup of te a Would you ______?

A.like the kind   B.think the same   C.like such   D.like the same

8、Since the first space mission, many communication satellites ______.

A.was launched   B.are launched

C.have been launched   D.had been launched

9、By the time the applicant makes up his mind, the offer ______.

A.will cancel   B.will have been cancelled

C.will be canceling   D.is can celled

10、"The opening ceremony has already started." "Look! The flag is ______ now."

A.risen   B.being raised   C.being rose   D.raising

参考答案:

1、D 2、D 3、C 4、A 5、B

6、D 7、D 8、C 9、B 10、B


上一篇:2020年同等学力申硕法学练习题及答案

下一篇:2020年同等学力申硕考试英语练习题

友情链接 QQ1552504592